Session Info

  info crossroads session
Vestzaktheater
vestzak theater Het Zwijnshoofd


10 maart 2022
MY DARLING CLEMENTINE (UK)


EERBETOON MY DARLING CLEMENTINE AAN LANDGENOOT ELVIS COSTELLO
 
Op donderdag 10 maart 2022 staat het Engelse echtpaar Michael Weston King en Lou Dalgleish met een eerbetoon aan Elvis Costello op de bühne van het Vestzaktheater aan de Moeregrebstraat 18 in Bergen op Zoom. Vanaf 20.15 uur maakt het radioprogramma Crossroads (ZuidWest FM / Soundz.nl/audio) dan opnames van dit duo dat zal optreden onder de naam My Darling Clementine.

De entree bedraagt 10 euro per persoon en daarvoor krijgt u dan een avondvullend programma voorgeschoteld met prachtige (country) liedjes.

 LOU EN MICHAEL
Michael Weston King en Lou Dalgleish zijn al vele jaren een echtpaar. Lange tijd kwam het er vrijwel niet van om samen de bühne op te klimmen. Daarvoor waren ze de afgelopen decennia te druk met hun solocarrières. Enkele jaren echter ging het roer om. Onder de naam My Darling Clementine staken zij toen op hun debuutalbum How Do You Plead direct beroemde duo’s als Porter Wagoner & Dolly Parton en Graham Parson & Emmylou Harris naar de kroon. Het duo brengt sindsdien met hun ‘tongue in cheeck pastiche’ ieder country cliché over het voetlicht. Dat doen zij zo goed dat zowel de meest fanatieke countryfan als de grootste countryhater met veel plezier zal luisteren naar de prachtig harmoniërende stemmen van het Engelse echtpaar. Met hun nieuwste show pakt het duo het nu weer iets anders aan. Ditmaal brengen zij namelijk een muzikaal eerbetoon aan Elvis Costello. De songs van Elvis zullen de ruggengraat vormen van het optreden van My Darling Clementine. Die songs zullen worden afgewisseld met eigen liedjes van Michael en Lou die goed passen bij de perfecte songs van hun wereldberoemde held. Om kort te gaan: je krijgt waar voor je geld!


 

Top