Session Info

 
Vestzaktheater


 5 november 2019
Sway Wild


SWAY WILD — NIEUW PROJECT VAN MANDY FER & DAVE McCRAW BIJ CROSSROADS


Op dinsdag 5 november 2019 keren Mandy Fer en Dave McGraw terug in Het Vestzaktheater aan de Moeregrebstraat 18 in Bergen op Zoom voor een sessie bij Crossroads. Mandy en Dave waren in april 2018 ook al eens te gast maar ditmaal hebben zij een geheel nieuwe vlag om hun muzikale lading mee te dekken: SWAY WILD. Het optreden van Sway Wild begint om 20.15 uur en is gratis bij te wonen. In de pauze wordt met de pet rond gegaan voor een vrijwillige bijdrage. De opnames van de avond zullen enige tijd later te horen zijn in het radioprogramma dat niet alleen op ZuidwestFM te beluisteren is maar ook op het internet (www.crossroadsradio.nl).


Crossroad Session
14 mei 2018

Partners in alles

Dave McGraw en Mandy Fer zijn al sinds 2010 een onafscheidelijk stel, zowel op de bühne als in het dagelijks leven. Voor die tijd was Dave als bioloog werkzaam in de natuurparken in het westen van Amerika, terwijl Mandy in Spanje muziek en cultuur studeerde. Nadat Dave en Mandy elkaar gevonden hadden, bleek al snel dat zij beiden een grote liefde koesterde voor muziek en dat hun kwaliteiten op een groot aantal instrumenten bij elkaar gevoegd al bijna het geluid van een complete band opleverde. Ook hun stemmen bleken wonderlijk fraai met elkaar te harmoniëren zodat het voor de hand lag dat de jonge Amerikanen in het vervolg samen ook veel tijd op het podium zouden gaan delen. Al 9 jaar trekken Dave en Mandy nu door Amerika en Europa. Op beide continenten hebben zij in die jaren een stevige fanbase opgebouwd. Vanaf dag een was het tweetal op zoek naar en goede bandnaam en die hebben ze dan nu eindelijk gevonden:

Sway Wild

,een naam die perfect past bij hun fraaie liedjes die de luisteraar ongemerkt in beweging zetten. De band mixt folk, blues, pop en rock samen tot een uniek geheel. Dat gebeurt op een zodanige wijze dat het ook nog eens leuk is om naar te kijken want het plezier in het spelen spat er vanaf. Sway Wild is een echte “must see” voor elke liefhebber van Americana!
 

Top>