Session Info

 
Vestzaktheater


11 maart 2018
Amanda Anne Platt & The Honeycutters


AMANDA ANNE PLATT luidt 2de helft sessieseizoen Crossroads in


Op maandag 11 maart 2019 start, na de gebruikelijke pauze in verband met de Vastenavond, de tweede helft van het 18de sessieseizoen van Crossroads. Voor deze gelegenheid heeft de organisatie de uit North Carolina afkomstige Amanda Anne Platt en haar band The Honeycutters weten te strikken. Amanda en haar mannen hebben in het rootscircuit al een behoorlijke live reputatie op weten te bouwen. De sessieopnames, die als altijd plaatsvinden in het Vestzaktheater aan de Moeregrebstraat 18 te Bergen op Zoom, beginnen die avond om 20.15 uur. De toegang is gratis. In de pauze wordt met de pet rondgegaan voor een vrijwillige bijdrage.


VERANKERD

Amanda's aanstekelijke muziek en liedjes en stem blijven lang in je hoofd hangen. Haar muzikale retromix is zo smakelijk dat je daar graag nog een 2e en zelfs 3e portie van opschept. Amanda's zang en de muziek van haar Honeycutters bevindt zich ergens tussen die van grootheden als Kasey Chambers, Sheryl Crow en Loretta Lynn in. Heerlijke, pakkende, meeslepende countryrock met een rauw randje, soms ingetogen en mooi, soms buitengewoon swingend, soms ook met een lekkere dosis peper in de mix en soms ook met een hoog meezinggehalte. Ideale muziek voor in de auto maar zeker ook om er met 'geestverwanten'
van te genieten in een concertzaal, zoals het Vestzaktheater.
In de nieuwe lichting succesvolle retro country/rootsmuzikanten, die sterren heeft voortgebracht als Daniel Romano, Sturgill Simpson en Eilen Jewell, komt Amanda met haar Honeycutters stevig op de deur kloppen. Het gezelschap heeft qua talent alvast een flinke voet tussen de deur en hun muziek blijft hangen als een stevig verankerd schilderij in het Rijksmuseum. Probeer daar dus maar eens nee tegen te zeggen!

Top