Session Info

 
Vestzaktheater


15 januari 2020
ELI GOFFA (BE)


Op woensdag 15 januari 2020 vindt in het Vestzaktheater aan de Moeregrebstraat 18 te Bergen op Zoom de start plaats van het nieuwe jaar vol akoestische sessies van Crossroads. Het nieuwe sessiejaar zal worden geopend met een optreden van een van de grootste aanstormende singer/songwriter talenten die BelgiŽ op dit moment rijk is: Eli Goffa.

De radio-opnames beginnen die avond om 20.15 uur. De entree is gratis; in de pauze wordt rondgegaan met de pet voor een vrijwillige bijdrage.
 

 

SCHOONHEID

Eli Goffa is een creatie van de Belg Elie de Prijcker uit Sint-Niklaas. Bij de beluistering van de muziek van Eli Goffa wordt direct duidelijk dat hij is opgegroeid tussen de stoffige platencollectie uit de jaren ‘70 van zijn vader. Door die omgeving raakte hij al jong gepassioneerd door Americana muziek. Invloeden van CSN&Y, Blind Faith maar ook een meer hedendaagse ster als Ray LaMontagne zijn nooit ver weg in de door Eli zelf geschreven liedjes. Maar bovenal is het huidige succes van Eli Goffa te danken aan zijn live optredens, die zowel met band, als duo en als solo als zeer indrukwekkend mogen worden bestempeld. 

 

Het internet muziekmagazine Written in Music schreef daar onlangs over:

“Zijn optredens zijn van grote schoonheid. Het voert niet te ver om te veronderstellen dat Eli Goffa een van de allergrootste talenten is onder de nieuwe lichting singer-songwriters. Soul, roots een beetje bluesy en funky. Virtuoos gitaarspel en een stem die alle kanten op kan en gaat. Bovendien in staat om een publiek binnen de kortste keren voor hem te winnen en in te pakken met heerlijke humor. Enfin: Bijna te veel superlatieven om in een persoon te verenigen. Toch is het zo.”

Eli Goffa zal op woensdag 15 januari 2020 solo aantreden. Reken dus maar op een zeer intens en intiem concert!

 

Top